Lufthansa inför ”socialt avstånd” för att bekämpa COVID-19

Flygbolagen gör vad man kan för att locka tillbaka kunder upp i luften igen efter att Coronaviuruset börjat härja hejvilt i världen. Nu kommer Lufthansa införa ”socialt avstånd” på flera flighter. 

Det är däremot lite konstigt och förvirrande. Flyg som åker utrikes och som startar från någon av Tysklands flygplatser kommer ha den här policyn. Däremot ser det inte ut som att flyg som startar från något annat land men landar i Tyskland kommer ha den här policyn, något som innebär att flighterna till Tyskland (som startar i annat land) kommer bli betydligt trängre än de flighter som startar i Tyskland och landar i annat land. ’

Det ser även ut som att flighter med Lufthansa inom Tyskland kommer ha den här policyn.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Senaste nya artiklarna
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/