DisplayMate anser att OnePlus 8 Pro har den bästa displayen just nu

Med bara dagar kvar innan OnePlus kommer hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya OnePlus 8-serien så har DisplayMate gått ut och avslöjat att man tycker att OnePlus 8 Pro har en av de bästa displayerna som någonsin suttit i en smartphone.

Det framkommer att modellen fått betyget A+ av DisplayMate. Det innebär att att man tycker att OnePlus 8 Pro har en riktigt bra display. Samtidigt har OnePlus avslöjat att 8 Pro inte helt oväntat har en 120Hz panel med hög och bra uppdateringsfrekvens.

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: