Kategorier
Airbus Flyg

Qatar kan ha kört sin sista flight med Airbus A380-800

Just nu genomgår flygbranschen en mycket tuff tid. Inte främst alla Airbus A380 står stilla på marken i världen däribland Qatar Airways tio stycken A380 inkluderade.

Bolaget har planerat att göra sig av med dessa 2024. Men det ser ut som att de redan kan ha gjort sin sista flight. Det ser nämligen ut som att Qatars CEO uttalat sig om att A380 kommer stå stilla på marken minst ett år till och att det till och med kan vara så illa att Qatar gjort sin sista flight med Airbus A380.

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.