Kategorier
Apple Nyhet

Då kan Apples nya iPhone 12-serie bli tillgängliga på butikshyllan

Jag skrev nyligen om att Apple troligtvis kommer skjuta fram lanseringen av nya iPhones till november det här året. Det innebär att årets iPhones kan komma att se dagens ljus två månader senare än vanligt.

Men när kommer dessa modeller bli tillgängliga i butikshyllorna om de kommer visas upp två månader ”försent”? Ja, det går ju bara att spekulera om just nu men enligt en analytiker är det möjligt att Apple kommer släppa ut den nya iPhone 12-serien i butiker runt om i världen i december det här året.

Apple brukar vara smarta när de väljer datum för att släppa nya modeller på marknaden, så det skulle inte förvåna mig om iPhone 12-serien kommer landa i butiker lagom till julen om det nu stämmer att modellerna kommer visas upp i november.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.