Kategorier
Nyhet Samsung

Färgerna för Samsung Galaxy Note 20+ läcker ut

Samsung kommer med största sannolikhet hålla ett event i augusti det här året där tillverkaren kommer visa upp nya Note 20-serien. Nu ser det ut som att färgerna som modellerna kan komma i har läckt ur på nätet.

I det här inlägget kommer jag fokusera på Galaxy Note 20+. Det ser till skillnad från Galaxy Note 10+ att Note 20+ kommer bli tillgänglig i två färger istället för tre som Note 10+ kom i.

Det framkommer att Note 20+ kommer bli tillgänglig i svart men även i en kopparfärg som helt klart låter intressant. Det kommer bli mycket spännande att se hur den sistnämnda kulören kommer se ut. Som vanligt när det kommer till rykten så bör de tas med en nypa salt.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.