Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy S20 får ny uppdatering – bara i USA just nu

Det ser ut som att Samsung under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Galaxy S20-serien. Det ser däremot ut som att man endast skickat ut den här uppdateringen till exemplar i USA än så länge.

Uppdaterigen innehåller säkerhetsuppdateringen för juni månad men det ser dessvärre inte ut som att den här uppdateringen innehåller något annat roligt så som någon ny funktion eller liknande.

Uppdaterigen skickas ut löpande och ni kan läsa mer om nyheten här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.