Kategorier
ZTE

ZTE Axon 11 SE Pro fastnar på bild

Det ser ut som att ZTE kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp nya Axon 11 SE Pro. Nu ser det ut som att enheten fastnat på en bild.

Vi ser att den här enheten kommer få väldigt mycket skärmyta på framsidan med ett hål för den främre kameran. Utöver detta ser det ut som att modellen kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare.

Vi ser även att modellen kommer bli tillgänglig i två kulörer.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.