Kategorier
Huawei

Huawei tar patent på smartphone med kameran under displayen

OPPO har redan visat upp en smartphone. Det är ett koncept för visso som den kinesiska tillverkaren visat upp av en smartphone med en kamera som placerats under displayen men ändå.

Nu ser det ut som att Huawei tagit ett patent på en smartphone som just har det som vi önskar av en smartphone: den främre kameran placerad under displayen och att den således inte är synlig när den används.

Det återstår att se om Huawei kommer göra verklighet av patentet men det skulle förvåna mig om så inte kommer bli fallet i det här fallet.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.