NyheterOnePlus

OnePlus Z dyker upp i benchmark – har 12 GB RAM

OnePlus kommer förhoppningsvis hålla ett event i juli det här året där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus Z. Det är i alla fall vad många har riktat in sig på misstänker jag. Nu har det inkommit nya uppgifter om OnePlus Z.

Det ser ut som att den nyligen dykt upp i benchmark. Det framkommer att den kör Snapdragon 765G under huven vilket är en lite bättre Snapdragon 765 men det som förvånar mig mest är att den här modellen är utrustad med 12 GB RAM. Detta får mig att tro att OnePlus kommer släppa ytterligare en version av modellen med 8 GB RAM.

Det kommer bli mycket spännande att se när OnePlus kommer visa upp den här modellen.

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.