Kategorier
Apple

Broadcom hintar om att iPhone 12 kommer bli försenad

Det har under en längre tid ryktats om att Apple kommer hålla ett event i september det här året där tillverkaren skulle visa upp nya iPhone 12- serien. Men det ser ut som att Apple kan komma att försena det här eventet.

Nu ser det ut som att Broadcoms CEO uttalat sig om att Apple (han sa inte Apple rakt ut men indirekt) att den här tillverkaren kan ha problem med att få fram delar. Detta innebär troligtvis att Apple kommer försena sitt kommande iPhone- event.

Det sägs att Apple kommer skjuta upp det här eventet till november och att man kommer släppa 12- serien i december det här året. Det återstår att se hur det kommer bli med den saken!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.