Kategorier
Google

Google ser ut att göra om Android TV drastiskt i och med nya Chromecast

I oktober eller kanske till och med i juli kanske Google kommer visa upp en ny Chromecast. Men det här kommer inte vara vilken Chromecast som helst utan mest uppgraderade Chromecasten som Google släppt sedan början 2013.

Det ser nämligen ut som att den här enheten kommer köra Android TV, vilket kommer bli den första Chromecasten som kommer köra Android TV. Utöver det tyder bilden ovan på att Google gjort om en hel del i gränssnittet för Android TV för Sabrina (det den nya Chromecasten sägs heta).

Kanske är det en ny version av Android TV på ingång också? Det kommer minst sagt bli spännande att se!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.