Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Note 20 Ultra åker igenom certifiering – tyder på att den existerar

Den 5 augusti det här året ryktas det om att Samsung kommer hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy Note 20- serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om detta.

Det framkommer att Samsung Galaxy Note 20 Ultra nyligen åkt igenom certifiering och det innebär att den här modellen faktiskt existerar. Detta innebär att Samsung med största sannolikhet precis som i fallet med S20- serien kommer lansera en Note 20, Note 20+ och Note 20 Ultra.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.