Kategorier
Samsung

Samsungs kommande modeller i Galaxy A-serien kan få trådlös laddning

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i slutet av det här året där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy A-serien. Nu har det inkommit en första uppgift om vad Galaxy A-serien kommer erbjuda.

Det framkommer att Samsungs kommande modeller i Galaxy A-serien kan komma att få trådlös laddning. Det skulle ju inte vara helt fel men samtidigt skulle seg troligtvis innebära att modellerna skulle bli bra mycket dyrare än vad, de är nu.

Det kommer bli mycket spännande att se hur dessa nya modeller kommer bli!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.