Kategorier
Xiaomi

Laddare från Xiaomi på 120W läcker ut

Det ser ut som att Xiaomi kommer visa upp en ny laddare inom kort. Nu ser det ut som att den här laddaren har åkt fast i en video som visar hur den här laddaren kommer se ut.

Vi ser att den här laddaren kommer bli riktigt stor till ytan och om det innebär att Xiaomi kommer skicka med den här laddaren till framtida smartphones i framtiden återstår ju givetvis att se. Men det skulle i och med detta inte förvåna mig om Xiaomi kommer visa upp en smartphone i framtiden med stöd för 120W laddning.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.