Kategorier
Google

Google kommer skicka ut nya funktioner till Google Maps – begränsas till att antal länder

Det ser ut som att Google under dagen berättat att tillverkaren kommer skicka ut en ny funktion till Google Maps inom kort. Men det ser enbart ut som att ett fåtal länder kommer få tillgång till den här funktionen.

Det ser ut som att de nyaste funktionerna till Googles Maps kommer innebära att programmet kommer varna dig för full lokaltrafik samt om det finns några restriktioner för Covid 19 i det landet du befinner dig i. Det ser ut som att Google inledningsvis kommer skicka ut den här funktionen till Mexico, USA, Indien, Belgien, Brasilien, Colombia, Frankrike, Indien, Australien, Holland, Spanien, Thailand, England och Argentina.

Jag hoppas givetvis att den här funktionen kommer nå flera länder i framtiden.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.