Posted in: Google

Google Chrome får ny funktion för Android

Det ser ut som att Google under dagen börjat skicka ut en ny funktion till Chrome för Android som jag misstänker att riktigt många kommer gilla. Den har med Auto fyll i att göra.

Som det ser ut idag så kommer en ”lista” upp som du kan trycka på för att få typ alla uppgifter ifyllda i Google Chrome. Nackdelen med detta är att Google fyller i alla uppgifter och att dessa kan vara felaktiga. Nu ser det däremot ut som att sökjätten kommer introducera en ny funktion till mobilen som kommer göra att du kommer kunna redigara Auto fyll i alternativen på ett mycket enklare sätt än hur det sett ut tidigare – smidigt.

Som det ser ut just nu har Google bara börjat skicka ut detta för Androider men jag misstänker att det även kommer till iOS inom kort.