Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Note 20+: hoppas verkligen modellen med 512 GB minne kommer till Sverige

När Samsung visade upp Galaxy S20 Ulra så framkom det att Samsung skulle släppa en modell med 128 GB inbyggt minne och en annan modell med 512 GB inbyggt minne.

Det var även en annan sak som skilde modellerna åt: mängden RAM-minne då modellen med 128 GB minne har 12 GB RAM medans 512 GB-modellen har 16 GB RAM.

Jag misstänker att Samsung kan komma att göra något liknande med Galaxy Note 20-serien och istället för att ta 128 GB modellen till Sverige så hoppas jag att Samsung kommer ta hit 512 GB-modellen av Note 20 om Samsung nu kommer släppa någon sådan.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.