Kategorier
Xiaomi

Xiaomi offentliggör Mi Band 5

Efter en tid med rykten har Xiaomi under dagen äntligen visar upp det nya armbandet Mi Band 5. Vad erbjuder det här armbandet för något nytt och spännande?

Modellen har först och främst fått en större skärm än sin föregångare. Mi Band 5 har fått en upplösning på 126 x 294 är är 1,1 tum stor. Utöver detta erbjuder bandet som sagt NFC och ska även erbjuda upp till två veckors batteritid tack vore ett 125 mAh- batteri.

Men för att dra ner på priset har Xiaomi bland annat fått hoppa över GPS. Modellen kostar 300 SEK i Kina.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.