Kategorier
Google

Google Stadia har nu nått en miljon nerladdningar

Under gårdagen framkom det uppgifter om att Google skulle släppa Stadia för typ alla. Nu har det inkommit nya uppgifter om GOOGLE Stadia.

Det ser som sagt ut som att programmet blev tillgängligt för de flesta för någon dag sedan och det verkar som att det var efterlängtat. Det ser nämligen ut som att appen nu nått 1 miljon nerladdningar i Play Store, något som känns coolt!

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.