OnePlus

OnePlus Z läcker ut på nytt

Det ser ut som att OnePlus kommer hålla ett event inom en snar framtid där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus Z. Nu ser det ut som att den här modellen läckt ut.

Det är Alibaba som troligen avslöjat den kommande enheten från OnePlus. Vi ser att den kommer få ett hål på framsidan för den främre kameran samt att den kommer få en liten kant placerad under displayen för diverse sensorer.

Det kommer bli mycket spännande att se vilka marknader modellen kommer till och hur mycket den kommer kosta.

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.