Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Note 20 ser ut att bli den enda med platt skärm i Note 20-serien

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event den 5 augusti det här året där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya Galaxy Note 20-serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här serien.

Det ser ut som att Samsung bara kommer inkludera en platt skärm i vanliga Samsung Galaxy Note 20 medans Note 20+ och Note 20 Ultra troligtvis kommer få en edge panel (alltså en panel som sluttar ner längs med kanterna).

Det kommer helt klart bli intressant att se hur panelerna kommer bli i Note 20-serien.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.