Posted in: Apple

Ungefärlig design för iPhone 12- serien kan ha läckt

Det ser ut som att Apple förmodligen kommer hålla ett event i september det här året där tillverkaren med största sannolikhet kommer visa upp nya iPhone 12- serien. Nu ser det ut som att 3D- skapelser av Apples nya iPhones visat upp sig.

Vi ser att Apple troligtvis kommer släppa iPhone 12- serien i minst tre storlekar och det ser mycket riktigt ut som att Apple kommer gå tillbaka till iPhone 5- stuket när det kommer till formen då vi ser att modellerna med största sannolikhet kommer få en mycket ”skarp” ram. Utöver detta ser det ut som att modellerna kommer få ungefär så stora flärpar som Apple haft sedan tidigare i sina iPhones men det bör däremot tas med en nypa salt då dessa modeller främst är till för skaltillverkare att få till en passande design.