Kategorier
Huawei

Huawei världens största tillverkare för smartphones i april

Huawei har länge kämpat på för att ta över platsen som den största smartphonetillverkaren. Man var till exempel riktigt nära på att bli störst när problemet med USA började.

Nu har det däremot inkommit uppgifter om att Huawei var den största smartphonetillverkaren under april månad det här året. Det ska dock poängteras att huvudkonkurenten Samsung mer eller mindre hade trappat ner rejält under den här månaden i och med Coronaviruset.

Nu kan läsa mer om nyheten här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.