Kategorier
Apple

Rykte om att Apple kommer utrusta iPhone 12 Pro- modellerna med 120Hz

Det har varit på tapeten under en längre tid: att Apple kommer utrusta iPhone 12- serien med 120Hz uppdateringsfrekvens. Nu har det däremot inkommit nya uppgifter om hur det kommer bli med den saken.

Det har nu inkommit uppgifter om att Apple med största sannolikhet bara kommer utrusta iPhone 12 Pro och 12 Pro Max med 120Hz uppdateringsfrekvens medans de billigare iPhone 12- modellerna kommer få 60Hz uppdateringsfrekvens, något som känns logiskt om ni frågar mig.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.