Kategorier
Huawei

Huawei Mate 40 Pro kommer troligtvis bli försenad

Det ser egentligen ut som at Huawei skulle visa upp nya Mate 40 Pro i september det här året. Men nu ser det ut som att den här enheten kan komma att försenas något innan Huawei kan visa upp den.

Detta sägs bero på att Huawei och USA inte har en speciellt bra relation fast mer specifikt i det här fallet ser det ut som att Huawei kommer få problem med processor- tillverkningen av Kirin 1000- processorn som förväntas sitta under huven i Mate 40 Pro. Det skulle ju inte vara bra det om jag säger så.

I och med det kommer det bli spännande att se om den här modellen kommer få en Kirin- processor eller om Huawei kommer välja en processor från MediaTek i Mate 40 Pro.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.