Kategorier
Huawei

Nya uppgifter: Huawei Mate 40 Pro kan få 120Hz

När Huawei visade upp P40- serien blev jag lite småsur över att inte ens värstingen P40+ hade fått 120Hz utan hela serien fick nöja sig med 90Hz- skärmar. Detta kan vara något som Huawei däremot kommer ”åtgärda” senare det här året.

Det har nyligen framkommit att Huawei kan komma att utrusta den kommande Mate 40- serien med 120Hz uppdateringsfrekvens. Det kommer bli mycket spännande att se om så kommer bli fallet och det skulle inte förvåna mig om så kommer bli saken i och med att Mate- serien ofta brukar ha snäppet bättre specifikationer än P- serien.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.