Kategorier
Qualcomm

Då kan Qualcomm visa upp Snapdragon 865+

Det ser ut som att Qualcomm kommer hålla ett event i juli det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya chippet Snapdragon 865 Plus. Detta menar en källa.

ASUS har för bar för några dagar sedan avslöjat att tillverkaren kommer hålla ett event i juli det här året och det skulle inte förvåna mig om ROG Phone III kommer bli den första modellen ut på marknaden med Snapdragon 865 Plus.

Det kommer bli mycket spännande att se vilken enhet som kan bli först ut med den här processorn.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.