Kategorier
Apple

Nya uppgifter om iPhone 12 Pro och 12 Max Pro

I september det här året kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya iPhone 12- serien med flaggskeppen 12 Pro och 12 Pro Max i fronten. Dessa förväntas, precis som så många andra flaggskepp 2020, få 120Hz uppdateringsfrekvens.

Nu har det framkommit att bara iPhone 12 Pro och 12 Pro Max kommer få stöd för 120Hz. Samtidigt har det även kommit fram att man troligtvis bara kommer kunna byta mellan 60 och 120Hz i inställningarna, något som innebär att ”mellanmjölksläget” på 90Hz troligtvis inte kommer finnas ombord.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.