Samsung Galaxy Tab S7 kommer troligtvis också med Snapdragon 865 under huven

Advertisements

Jag har sedan en tid tillbaka skrivit om att Samsung Galaxy Note 20- serien och att nya Galaxy Z Flip 5G kommer få Snapdragon 865 under huven. Men det ser ut som att ännu flera enheter kommer få detta!

Det ser inte helt otippat ut som att Samsung även kommer utrusta Galaxy Tab S7 och S7+ med det här nya chippet från Qualcomm. Det är i nuläget oklart när Samsung kommer visa upp de här surfplattorna men det skulle inte förvåna mig om det kommer bli den 22 juli det här året.

Senaste inläggen

Author: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.