Super Saf och MrMobile diskuterar Xperia 1 II

Advertisements

SuperSaf har nyligen laddat upp en ny video där han diskuterar Xperia 1 II. I videon har han bjudit in MrMobile där de två diskuterar Xperia 1 II – Sonys nyaste flaggskepp. Vad tycker man om den här enheten från Sony?

Det får vi veta i videon nedan. Det mesta som diskuteras, av naturliga skäl, är kamerorna på enhetens baksida som gör en hel del bra men också en hel del dåligt. Ni kan se hela videon genom att slänga ner ett öga någon rad nedanför den här texten!

Senaste inläggen

Author: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.