Apple kan visa upp ny iPad Pro 27 oktober

I början av det här året visade Apple upp en ny iPad Pro efter att man inte hade visat upp någon sådan under 2019. Nu menar en källa att det kan vara dags igen, i alla fall den 27 oktober.

Det sägs nämligen att Apple kommer visa upp en ny iPad Pro det här datumet. Jag är däremot mycket osäker på hur vida det stämmer i och med att Apple visade upp en ny iPad Pro tidigare det här året. Förhoppningsvis kommer vi få reda på det inom kort tror och hoppas jag!

https://twitter.com/ihacktu/status/1286653580733292545?s=21

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: