Samsung Galaxy Note 20 ser bara ut att få 3x zoom

Samsung kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy Note 20- serien. Vi vet sedan en tid tillbaka att Note 20 Ultra och Note 20 kommer bli två helt olika produkter när det kommer till specifikationerna.

Nu har det framkommit att Samsung Galaxy Note 20 ser ut att endast få 3x zoom. Jag är dock tveksam till om detta stämmer då väldigt många telefoner idag har mer zoom är 3x. Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken.

Författare: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.