Samsung

Uppgifter om kamerorna i Samsung Galaxy M51

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event inom de kommande veckorna där tillverkaren kommer visa upp den nya modellen Galaxy M51. Nu ser det ut som att specifikationer för modellen läckt ut på nätet.

Det framkommer att Samsung Galaxy M51 kommer få en primär 64 MP-kamera på baksidan som kommer göras sällskap av en 12 MP-kamera som kommer kunna ta vidvinkelbilder. Det ser dessutom ut som att ytterligare två kameror kommer sitta på baksidan. Vad dessa kommer göra samt vilka specifikationer dessa kommer få är dock oklart i nuläget.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.