Netflix börjar rulla ut ny funktion till Android

Det ser ut som att Netflix under natten börjat rulla ut en ny funktion till sin app om du har en Android. Men det ser även ut som att den här funktionen kommer bli tillgänglig till Apple inom de kommande veckorna.

Den senaste funktionen till Netflix innebär att du kan få innehållet att spelas upp snabbare eller långsammare. Mer specifikt ser det ut som att Netflix sagt följande om den här funktionen:

We’ve also been mindful of the concerns of some creators. It’s why we have capped the range of playback speeds and require members to vary the speed each time they watch something new — versus fixing their settings based on the last speed they used.

Det ser som sagt ut som att Netflix håller på att rulla ut funktionen löpande till Android och det andra stora operativsystemet, iOS, kommer få uppdateringen snart framöver.