in

Xperia 5 får ny uppdatering

Det ser ut som att Sony under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Xperia 5. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt och spännande?

Det ser ut som att den här uppdateringen innehåller säkerhetsuppdateringen för juli- månad i och med den här uppdateringen. Det nämns inget annat om den här uppdateringen men troligtvis innehåller den här uppdateringen även en och annan buggfix.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Netflix börjar rulla ut ny funktion till Android

Samsung Galaxy Note 20 Ultra dyker upp i det vilda