Kommer Samsung Galaxy Z Fold II släppas i denna vita skrud?

Samsung Galaxy Z Fold II kommer bli något utöver det vanliga baserat på de läckor som varit kring och på enheten. Men hur många kulörer kommer enheten bli tillgänglig i?

Vi vet att mobilen kommer bli tillgänglig i svart men vore ett inte snyggt om den ävtn skulle bli tillgänglig i en vit kulör som den här ovan? Jag hoppas verkligen på att så kommer bli fallet men det återstår givetvis att se.

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com
%d bloggare gillar detta: