Samsung Galaxy Z Fold II: hoppas verkligen på en ram i rosfritt stål

Något som Apple alltid varit extremt duktiga på är detaljerna på sina prylar. Samsung har å andra sidan blivit oerhört mycket bättre sedan Galaxy S6 när det kommer till att designa sina smartphones men det är sak jag fortfarande saknar i en Samsung: en ram i rosfritt stål.

Apple har utrustat sina high-end iPhones med ramar i rosfritt stål sedan iPhone X. Vissa på Samsung trodde också att man hade gjort detsamma när man visade upp Galaxy Note 10+, något som visade sig vara felaktig information.

Jag blev förvånad över att Samsung Galaxy Fold inte fått en ram i rsfritt stål, men en av anledningarna till detta kan ha varit att Fold var första generationen på något. Jag hoppas däremot att Samsung tänkt på detta och utrustat Z Fold II med detta – för modellen lär inte bli billig.

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com
%d bloggare gillar detta: