Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra: uppgifter om hur stora batterier modellerna kommer få

Samsung kommer som de flesta troligtvis vet hålla ett event nu på onsdag där tillverkaren kommer visa upp nya Note 20- serien. Nu har en snubbe som till synes haft en Note 20 Ultra i sin ägo en tid, Jimmy Is Promo, gått ut och avslöjat exakt hur stora batterier Note 20 och 20 Ultra kommer få.

Med tanke på alla läckor som varit så kommer det inte som någon överraskning att Samsung Galaxy Note 20 kommer få ett 4300 mAh- batteri medans Note 20 Ultra kommer få ett 4500 mAh- batteri. Jag tycker det är intressant att skillnaden mellan dess kapacitet kommer vara så pass liten i och med att Note 20 Ultra förväntas få en större, mer högupplöst samt snabbare display jämfört med vanliga Samsung Galaxy Note 20.