Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Google

Chromecast Sabrina har åkt igenom FCC

Google kommer troligtvis hålla ett event i oktober det här året där tillverkaren troligtvis kommer visa upp en ny Chromecast vid namn Sabrina. Nu har det inkommit nya uppgifter om den kommande enheten.

Det ser ut som att den nyligen åkt igenom FCC, något som tyder på att Chromecast Sabrina kommer att visas upp från Googles håll inom kort.

Det ser ut som att Google dels fått Chromecast Sabrina verifierad tillsammans med den tillhörande fjärrkontrollen.

Det ser även ut som att Sabrina kommer släppas med Android TV från start.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.