Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

OnePlus

OnePlus 8 och 8 Pro får beta 2 av OxygenOS 11

I samband med den skarpa versionen av Android 11 till Google Pixels blgjade OnePlus rulla ut den första betan av OxygenOS 11 som baseras på Android 11. Nu har företaget börjat rulla ut beta 2 av systemet.

Det ser ut som att den här versionen av OxygenOS 11 inte innehåller så mycket nyheter utan att OnePlus mest fokuserat på att finjustera det som inte var så bra i den första versionen av OxygenOS 11. Nyheter som inkluderas är följande:

 • System
  • Optimized some UI display in Settings
  • Fixed the low probability issue that widgets did not respond
  • Fixed the failure to wake up Google Assistant in some cases
  • Fixed the issue that the HD icon on the call log interface was not centered
  • Fixed the black screen issue when user entered “Tips & Support” interface
  • Improved the system stability
 • Clock
  • Fixed the issue that numbers disappeared in Timer under some special circumstances
 • Ambient display
  • Newly added Canvas feature that can automatically draw a wireframe picture based on a lock screen photo on your phone. You can view it anytime without waking up the screen(Path: Settings-Customization-Wallpaper-Canvas-Choose photo preview and it can be generated automatically)
 • Network
  • Optimize the power consumption of the Smart 5G

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

AMP-sidor får ny fördel i Google Chrome

Google

Side Sense verkar krångla på Xperia XZ3

Sony

De 13 största flopparna när det kommer till smartphones

Moto

Fibit arbetar på smartklocka – presenteras senare i höst

Okategoriserad