OnePlus

OnePlus snackar om 65W laddningen som 8T kommer få

Den 14 augusti kommer som de flesta troligtvis vet OnePlus hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus 8T. Nu har företaget pratat lite om laddningen i den här enheten.

I en intervju framkommer det att modellen kommer få 65W laddning och att modellen kommer få två mindre batterier istället för ett stort batteri. Detta för att enheten ska kunna laddas snabbare. Vidare ser det ut som att OnePlus promotar med att man kommer få ut en dags användning på enbart 15 minuters laddning. Detta har sedan tidigare varit en halvtimmes laddning.

Samtidigt framkommer det även att den här modellen med största sannolikhet inte utrustats med stöd för trådlös laddning utan att detta fortsatt kommer vara något exklusivt för Pro- modellerna ifrån OnePlus.

Ni kan läsa mer om nyheten och intervjun här.

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.