Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Google

Google Play Store ser ut att få hårdare regler från och med nästa vecka

Vi vet bland annat att Fornite inte längre finns att ladda ner via Google Play Store eller Apples App Store då företaget bakom spelet hittade en genväg som innebar att all ersättning gick till dom medans 0% som egentligen skulle varit 30% varken gick till Apple eller Google.

Det är troligtvis med den här händelsen i bakhuvudet som Google kommer införa nya riktlinjer för Google Play Store från och med nästa vecka då du som utvecklare av en app i Google Play Store kommer bli beordrad att gå via Googles system för betalning om du har en app som du kan köpa innehåll i.

Detta kommer innebära att du kommer få 70% medans Google kommer ta 30%. Flera detaljer finns att tillgå här.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.