Kommer iPhone 12- serien få upp till 512 GB minne?

Vi vet att Apple troligtvis kommer med 64, 128 eller 256 GB inbyggt minne för vanliga iPhone 12 och 12 Mini. Men hur kommer det bli med Pro- modellerna?

Det ser ut som att Apple kommer lägga i en extra växel när det kommer till iPhone 12 Pro och 12 Pro Max. Detta då Jon Prosser meddelat att Pro modellerna kommer få minne från 128 GB och uppåt. Detta kommer förhoppningsvis betyda att modellerna kommer få upp till 512 GB minne men det återstår givetvis att se!

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: