OnePlus

OnePlus 8T kommer bli bredare än sin föregångare

OnePlus kommer hålla ett event den 14 oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus 8T. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här modellen som jag misstänker många kommer vara intresserade av.

Det framkommer på en ny publicerad bild att OnePlus 8T kommer vara 8,4 mm bred. Detta kan jämföras med OnePlus 8 som var 8 mm tjock. Det kommer bli mycket spännande att se varför 8T är bredare men det är förhoppningsvis för att det är mer avancerad tech under huven.

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.