Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Google

Google uppdaterar Gboard

Google her under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Gboard. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt och spännande?

Det ser ut som att den senaste uppdateringen för Gboard innehåller en ny funktion till ”baren” ovanför tangentbordet. Det ser ut som att du nu kan skriva ett ord, till exempel ”Pengar” och få upp en emoji för just pengar, vilket känns som en välkommen nyhet.

Google slickar ut den här uppdateringen löpande världen över. Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.