Annons

Xperia 1 II får ny uppdatering

By 4 månader ago

Det ser ut som att Sony under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till modellen Xperia 1 II. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt och spännande som kan vara roligt att ta del av?

Det framkommer att den här uppdateringen innehåller september månads säkerhetsuppdatering. Som vanligt när det kommer till Sony har man inte skrivit ut om uppdateringen innehåller något annat men det kommer vi förhoppningsvis få reda på när folk börjat uppdatera sina Xperia 1 II.

Via.

Tags: Xperia 1 II
Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.