Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Google

Google dödar DayDream

För några år sedan introducerade Google nya DayDream som var tänkt att bli som en bio på riktigt nära håll. Detta var även något som Samsung satsade på men som sedan lades ner. Nu har det inkommit tråkigs uppgifter om Daydream.

Det ser ut som att Google nyligen meddelat att man inte kommer skicka ut några flera uppdateringar till Daydream. Detta innebär ju förstås även att man inte kommer visa upp några nya VR-brillor som har med Daydream att göra.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.