OnePlus

OnePlus 8T kan ha åkt fast på ny bild

Den 14 oktober det här året ser det ut som att OnePlus kommer hålla låda där tillverkaren kommer buss upp nya OnePlus 8T. Nu ser det ut som att en bild på modellen kan ha läckt ut med ett skal pådraget.

Det framkommer av bilden ovan att döma att den här modellen kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt.

Det framgår däremot inte hur den här modellen troligtvis kommer se ut på framsidan men det kommer vi förhoppningsvis få reda på inom kort.

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.