in

Huawei Mate 40 Pro ser ut att kunna styras med gester

Huawei kommer som de flesta troligen vet hålla ett event den 22 oktober där tillverkaren kommer visa upp nya Mate 40- serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här kommande serien från Huawei.

I en video som men nyligen har släppt framkommer det att en eller flera modeller i Mate 40- serien kommer kunna styras med hjälp av gester. Detta är något vi sedan tidigare bland annat har fått se i Google Pixel 4 och jag kan ju säga att det blev långt ifrån succé.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

OnePlus skjuter sig själva i foten i och med den senaste uppdateringen till 8T

Nu finns OnePlus 8T i svenska butiker