in

OnePlus skjuter sig själva i foten i och med den senaste uppdateringen till 8T

Det ser ut som att OnePlus nyligen började skicka ut en ny uppdatering till OnePlus 8T. Företaget berättade nyligen stolt att man tagit bort de förinstallerade tjänsterna från Facebook mgn vad har man gjort istället?

Det ser ut som att företaget i och med den senaste uppdateringen till OnePlus 8T där företaget har installerat appar från Amazon i och med den här uppdateringen om du köper en 8T. Men detta ser enbart ut att gälla för Indien vilket är tur om ni frågar mig.

Läs mer om nyheten här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

MagSafe Charger ser ut att fungera på Samsung Galaxy Z Fold 2

Huawei Mate 40 Pro ser ut att kunna styras med gester